• Snabb leverans
  • Gratis gravyr
  • Livstidsgaranti
ProdusertiNo

Brusletto Hunter

Vår bästsäljare!

Art nr:BO10108
En solid jaktkniv! Detta är norges mest sålda jaktkniv sedan den blev lanserad 1963. 14116N stål i knivbladet, konslipat och hållbart.
1 599,00 kr

I lager

Gravyr Knivblad
0,00 kr
129,00 kr
Här lägger du in önskad text för gravyr (vanliga specialtecken som &, å, ä och ö fungerar)
Gravyr Skaft
0,00 kr
129,00 kr
Gravering av blad och skaft tillsammans kostar 99 kr
  • Snabb leverans
  • Gratis gravyr
  • Livstidsgaranti

Tillbehör

Produktbeskrivning

Specifikationer7

Garanti

Reservdelar

Hunter har varit Norges mest sålda jaktkniv sedan 1963, med över 1,4 miljoner sålda exemplar hittills. Knivbladet har behållit sin smala och vässade form ända sedan lanseringen 1963. Denna kniv är handgjord i Norge med en stolt tradition av kvalitet och hantverk. Den lämpar sig utmärkt som en allroundkniv som lämpar sig för alla möjliga uppgifter, oavsett om det är matlagning, tändning, jakt eller rensning av fisk. Hunter är vår favorit för allsidig användning.

Knivbladet har en skandinavisk raktskuren design. Slidan har ett metallband som går runt hela manteln och ger extra styrka. Kniven har även en slida i gjuten aluminium med fingerskydd, vilket ger extra säkerhet om du skulle ha otur och tappa greppet om kniven. Bladet är tillverkat av 14116 stål, känt för sin hållbarhet och lätthet att slipa om. Skaftet är tillverkat av oljad och betsad Masurbjörk. Kniven levereras med läderslida och en vacker presentask.

Sätt kurs mot nya upplevelser med Brusletto Hunter. Låt den här kniven vara din pålitliga följeslagare när du utforskar det okända och upplever naturens under. Med Brusletto Hunter i handen kommer du att vara utrustad för allt äventyret har att erbjuda.

Hej, vi använder cookies så att den här webbplatsen fungerar bättre för dig.

Läs mer