• Snabb leverans
  • Livstidsgaranti

Brusletto Kockkniv 15cm

Art nr:BO46192080
Kockkniven är mångsidig och den mest använda kniven i köket, därav namnet. Används för både grönsaker, benfritt kött och fisk.
699,00 kr

Ej i lager

Gravyr Knivblad
129,00 kr
Här lägger du in önskad text för gravyr (vanliga specialtecken som &, å, ä och ö fungerar) OBS: Graveringsordrar har en tillfällig leveranstid på upp till 10 dagar.
  • Snabb leverans
  • Gravyr
  • Livstidsgaranti

Produktbeskrivning

Specifikationer3

Kockkniven är mångsidig och den mest använda kniven i köket, därav namnet. Används för både grönsaker, benfritt kött och fisk. En bra kockkniv är ett måste i köket!

Knivserien tillverkas i tysk stålkvalitet med en hårdhet av 57 +/-2 Rockwell. En ordentlig kniv med andra ord! handtaget är tillverkat av en högkvalitativ komposit med en sofistikerad design som passar bra i handen.

När du efter ett tag vill slipa kniven rekommenderar vi en vinkel på 15° med slipstål. Livsmedel med höga salt- och syranivåer riskerar att göra stålknivar slöa. Skölj därför kniven omedelbart efter användning. Kniven är diskmaskinssäker, men vi rekommenderar rengöring för hand för att bevara knivens goda egenskaper. Använd lite diskmedel och diskborste vid handrengöring. Torka av överflödig fukt med en torr trasa.

Hej, vi använder cookies så att den här webbplatsen fungerar bättre för dig.

Läs mer