• Snabb leverans
  • Livstidsgaranti
Av händer. För händer
Vår historia

Av händer. För händer

Sedan 1896 har vi varit ett företag med en lång och händelserik historia. Nu, 127 år senare, tar vi oss tid att reflektera över vår resa. Som ett företag genomsyrat av tradition har vi en imponerande samling av knivdesigner, några av dem över 50 år gamla. Bland dessa klassiker hittar vi knivar som Hunter, Hallingen (dagens Bamsen) och vår scoutkniv. Vi är stolta över våra knivar och hoppas att de kommer att förbli populära i många decennier framöver. Samtidigt är vi medvetna om att framtida behov kan vara annorlunda än tidigare. Därför arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya knivar.

Dessa dagar lanserar vi en marknadsföringskampanj för att uttrycka våra känslor om våra produkter och vi vill dela detta med dig. Vi har samlat både nya och gamla knivar och utrustat knivbladen med vackra landskapsbilder och en bild på hallingkast som är en av Hallingdansens höjdpunkter. Dessa motiv symboliserar både vår historia genom lokal tillhörighet, men också om hur vi tycker att knivarna presterar bäst – ute i naturen. Dessa specialknivar är inte i produktion än, men kanske blir de verklighet i framtiden? Oavsett vilket är vårt viktigaste uppdrag att uppmuntra människor att gå ut på en promenad och uppleva den frid och glädje som naturen kan ge.

Med denna nya kommunikation vill vi vitalisera vår tidigare slogan "By hands. För händer. Sedan 1896". För det här säger mycket om vår historia, och att man aldrig ska underskatta gott hantverk. I vår historia finns mycket gott gammaldags hantverk, kärlek och omtanke. När vi lagt så mycket kärlek i produkterna vill vi därför att produkterna ska hålla. Därför har vi livstidsgaranti på produkter som är tillverkade i Norge. Vi vill att din produkt ska hålla länge och bli en permanent del av din vandringsutrustning.
https://www.brusletto.se/pub_docs/files/Bamsen-larskaft.jpg

Hallingen med ett läderhandtag

https://www.brusletto.se/pub_docs/files/Bamsen-nedslitt.jpg

Väl använd Trollegg

https://www.brusletto.se/pub_docs/files/Hunter-med-motiv.jpg
https://www.brusletto.se/pub_docs/files/Natten-med-motiv.jpg
https://www.brusletto.se/pub_docs/files/Solvgutten-med-motiv.jpg
https://www.brusletto.se/pub_docs/files/Ustaoset-med-motiv.jpg

Hej, vi använder cookies så att den här webbplatsen fungerar bättre för dig.

Läs mer