• Snabb leverans
  • Livstidsgaranti
Skapa din egen kniv
Tips

Skapa din egen kniv

Utforska våra videor om att skapa din egen kniv

Vi kan nu berätta att Brusletto.no har släppt två spännande nya videor som ger dig en inblick i konsten att skapa din egen kniv och slida. Oavsett om du är en erfaren knivmakare eller nybörjare, kommer dessa videor vara en bra guide om hur du kan skapa din egen kniv.Skapa Din Egen Kniv

Vår första video guidar dig genom stegen för att skapa din egen unika kniv. Lär dig hur du väljer det perfekta knivbladet, anpassar handtaget med våra träklossar och lär dig tekniken för att skapa en kniv du kommer vara stolt över.Skapa Din Egen Slida:

Den andra videon tar med dig på en resa genom processen att skapa din egen skräddarsydda knivslida. Vi visar dig steg för steg hur du kan designa, forma och sy en slitstark slida som passar din kniv perfekt.Hos Brusletto har vi allt du behöver för att komma igång med knivtillverkning. Vårt omfattande utbud inkluderar knivblad, träklossar, lärdetaljer, fästen och sytråd. Oavsett om du vill bygga en traditionell norsk kniv, en modern jaktkniv eller en unik konstnärlig skapelse, har vi det du behöver. Låt kreativiteten blomstra och påbörja din resa som en riktig knivmakare med Brusletto.

    Du kommer även gilla detta