• Snabb leverans
  • Livstidsgaranti
Tillbehör till familjeutflykten
Tips

Tillbehör till familjeutflykten

Vem älskar inte att spendera sin lediga tid ute i naturen och laga mat över öppen eld?

Vi på Brusletto har allt du behöver för att hela familjen ska kunna njuta av frilutftslivet. Vi har täljknivar till barn, så de enkelt kan sysselsätta sig med olika täljprojekt medans våfflorna gräddas eller korvarna grillas över öppen eld.

Läs våra bästa tips om att göra upp en eld här.  

Vi tycker att all mat och dryck smakar bäst ute, bland annat kaffe. Vår kniv Villmarka är en perfekt kniv att ha med sig på ditt nästa äventyr i vildmarken, Villmarka's knivblad är utrustad med vår signatur – halvmånehacket på ryggsidan – för att enkelt ta bort kaffekannan från elden.

https://www.brusletto.se/pub_docs/files/SCO_25.09.2109308.jpg
https://www.brusletto.se/pub_docs/files/SCO_25.09.2109311.jpg

Täljkniv till barn

Letar du efter den perfekta täljkniven för ditt barn? Då är Brusletto Speider är det ultimata valet. Med sin lilla storlek och trubbiga spets är den säker och lätt att använda för barn i alla åldrar. Brusletto Speider är designad med säkerhet och funktionalitet i åtanke, vilket gör den till den idealiska täljkniven för barn att utforska och lära sig med. Den robusta konstruktionen och det ergonomiska greppet gör det enkelt och bekvämt för små händer att hantera. Oavsett om det är för att snida pinnar till grillning eller för att skapa små träfigurer, kommer Brusletto Speider att vara en pålitlig följeslagare för alla utomhusäventyr.

https://www.brusletto.se/pub_docs/files/SCO14.10.2215470-(1).jpg
https://www.brusletto.se/pub_docs/files/SCO14.10.2215525.jpg

Barnens favorit på utflykten, våfflor och toast över öppen eld

Något som har blivit mer och mer populärt är att göra våfflor och varma smörgåsar över öppen eld, på Brusletto hittar du inte bara knivar vi har även toast och våffeljän i gjutjärn. Ta med våffelsmet i en termos och gör frasiga våfflor eller ta med bröd med ditt favorit pålägg och gör en härlig toast.

Att göra våfflor i gjutjärn över öppen eld är enkelt och ger fantastiska resultat. Här är en grundläggande guide för att göra gyllene och krispiga våfflor:


Förbered en öppen eld och placera gjutjärnspannan över elden för att värma upp den jämnt. Se till att pannan är ordentligt uppvärmd innan du lägger i smeten.


Förbered din våffelsmet enligt ditt favoritrecept. Du kan använda en vanlig våffelsmet eller experimentera med olika smaker och ingredienser för att skapa unika smaker.


När gjutjärnspannan är ordentligt uppvärmd, smörj den lätt med smör eller olja för att förhindra att våfflorna fastnar.


Häll en lagom mängd våffelsmet i pannan och sprid ut den jämnt över ytan. Stäng sedan locket på pannan för att låta våfflorna gräddas jämnt.


Låt våfflorna gräddas över elden tills de är gyllene bruna och krispiga på utsidan. Det kan ta några minuter, så håll koll och vänd dem efter behov för att säkerställa en jämn gräddning.


När våfflorna är klara, använd en spatel för att försiktigt lossa dem från pannan och ta sedan ut dem.


Servera dina nygräddade våfflor med ditt favorittillbehör, som färsk frukt, sirap, grädde eller sylt, och njut av dem medan de är varma och läckra!


Kom ihåg att ha tålamod och öva lite för att få till den perfekta gräddningen. Med lite erfarenhet kommer du snart att kunna göra fantastiska våfflor varje gång över öppen eld i din gjutjärnspanna.

https://www.brusletto.se/pub_docs/files/ULN_Vinter43967.jpg
https://www.brusletto.se/pub_docs/files/_DSC4742-2.jpg

Fler tillbehör

    Du kommer även gilla detta